LID WORDEN

5 REDENEN OM LID TE WORDEN VAN CD&V.

 1. Je krijgt een stem in onze partij.
  Wij zijn een ledenpartij. We willen dat jullie stem het verschil maakt. We organiseren voorzittersverkiezingen en congressen onder de leden, en doen dat op een democratische manier. Zo zorgen we ervoor dat leden mee de richting bepalen.
 2. Je weet meer over cd&v.
  Ons lokaal magazine VOLK valt 4 maal per jaar in je bus. Onze nieuwsbrief komt elke week in je mailbox terecht.
  We duiden er de actualiteit en houden je op de hoogte van onze politieke initiatieven.
 3. Je beleeft onze partij.
  We organiseren politieke evenementen zoals congressen, vormingen en studiedagen. Of niet-politieke zoals familiedagen. Op elk evenement staat ontmoeting centraal. Zo kunnen onze leden elkaar versterken. Daar doen we het voor.
 4. Je bent deel van een groep.
  Hoe meer mensen bij onze partij betrokken zijn, hoe groter ons netwerk. Hoe groter ons netwerk, hoe sneller we potentiële kiezers bereiken. Jouw lidmaatschap helpt ons om vooruit te gaan.
 5. Je helpt jouw lokale afdeling.
  Onze afdelingen zijn onze aanspreekpunten als het gaat om lokaal beleid. En ook die van onze leden. Gemeenteraadsleden en partijverantwoordelijken weten graag wat er leeft bij jouw in de buurt. Het lidmaatschap zorgt er automatisch voor dat je op hun evenementen wordt uitgenodigd.

ALS CD&V-LID:

 • ontvang je het ledenblad VOLK en wekelijks onze digitale nieuwsbrief
 • ontvang je als eerste nieuws en duiding rond politieke actualiteit
 • word je geïnformeerd en bevraagd op basis van jouw interesses, en krijg je een aanbod op maat van je profiel
 • bepaal je mee de richting van onze partij: als lid heb je stemrecht bij congressen, (interne) voorzitters- en bestuursverkiezingen